Over Ons

Onderneem-nu begeleidt op professionele wijze mensen die enkele jaren parttime serieus willen werken om daarmee een unieke, onafhankelijke lifestyle te creëren.

Wij werken met gemotiveerde personen, die positief zijn ingesteld, van anderen willen leren, het leuk vinden om andere mensen te helpen met het opbouwen van een nieuwe lifestyle door kennisoverdracht en een duidelijke wens om iets nieuws te ondernemen.

Wij zoeken op dit moment een aantal ambitieuze enthousiaste personen die door ons geholpen willen worden om een nieuwe lifestyle voor zichzelf op te bouwen. Deze personen zoeken wij, omdat we op het moment enorm groeiend zijn in de Benelux en hard op zoek zijn naar leuke enthousiaste mensen die opgeleid willen worden als Lifestyle Manager.

Wij werken exclusief samen met een multinational die sinds 1978 al vele successen neerzet. Een bedrijf dat u een interessante en flexibele werkwijze met vele mogelijkheden biedt. Wij zijn actief in de snelst groeiende industrie van dit moment in meer dan 140 landen. Hier hoort waardering, een goed inkomen en persoonlijke ontwikkeling tot de mogelijkheden.

Herken je jezelf hierin? Wat verwachten wij van jou? Klik hier

Profiteer Nu van Onze Voordelen!

hoe verdien ik extra geld
Meer Tijd Voor u en uw Gezin
extra bijverdienste
Werken Met Leuke Collega's in Teamverband
vanuit huis werken en inkomen opbouwen
Nationale en/of Internationale Uitdaging/Nieuwe Carriere
parttime een extra inkomen verdienen
Persoonlijke Groei en Verbetering Gezondheid
inkomsten en geld verdienen
Vanuit Huis Kunnen Werken
een parttime inkomen verdienen
Werken Met Leuke Collega's in Teamverband
nieuwe inkomensmogelijkheid
Eigen Baas Zijn
parttime een extra inkomen
Eigen Tijdsindeling
meer verdienen vanuit huis
Volledige Opleiding, Training en Gratis Begeleiding